aprilie 29, 2010

petitio principii


"Cu un imens umor involuntar, în Parlament se ticluieşte o lege a lustraţiei care nu mai are pe cine să lustreze. În acest caz, povestea cu mai bine mai tîrziu decît niciodată pune semnul egalităţii între mai tîrziu şi niciodată.
Nu va mai putea fi ales Ion Iliescu preşedinte cînd va intra legea în vigoare? Nu va mai putea fi ales oricum. Se pregăteşte teoretic lustrabilul Ion Cristoiu să intre în politică? Nu cred. Visează Adrian Păunescu să se întoarcă în Parlament? N-aş băga mîna în foc că nu, dar i-au cam dispărut susţinătorii. Băsescu, pe care l-ar lustra şi mîine Crin Antonescu şi Geoană, nu-şi găseşte loc printre pasibili. Ce chichirez mai are, atunci, legea asta? Să facem liste cu lustrabili..."..
Conform aprobării tovarăşului Bolintineanu, la orele 9.30, m-am întâlnit cu Adrian Marino din Cluj- Napoca. Ora a fost stabilită telefonic (m-a sunat el la 8.00, de la hotelul unde era cazat). Discuţia a durat până la 10.25 şi s-a desfăşurat pe o bancă în Parcul Cişmigiu (în apropierea insulei). Localul era închis”.

Niciun comentariu: